Neurofeedback Pilis - Könnyed fejlődés a Technológia segítségével!
Bejelentkezés egy kattintással!
Mobil +36 30 251 4949
E-mail kapcsolat@neurofeedbackpilis.hu
Neurofeedback     Vélemények     Hirek     Árak     Rólam     Partnerek     Kapcsolat     facebook

Rólam

A tréning és annak folyamata
A neurofeedback minden esetben az agyműködést optimalizálja. A neurofeedback tréning kezdetekor a legfontosabb, hogy meghatározzuk a kliens jelenlegi állapotát, valamint a saját célját, hogy mit szeretne az állapota javulásának az érdekében elérni, azaz a célját. A konzultáció egy részletes anamnézis felvétel, valamint beszélgetés a klienssel vagy gyermekek esetén a szülővel. Ezután meghatározzuk a tréning tervet, a klienssel közösen meghatározzuk azt a célt, amit a neurofeedback segítségével a tréning elérhet. Fontos megjegyezni, hogy sem ez a tréning, sem más terápia és eljárás nem ígér 100% garanciát. A több éves klinikai...

Olvasson tovább!
Fiaim 2011 és 2012 őszén látták meg a napvilágot.

2014 év elejétől mindkét kisfiunkkal rákényszerültünk, hogy elkezdjünk egy komplex biomedikális kezelést, speciális étrenddel számos neurológiai, emésztési, és testi tüneteik miatt. Rá egy évvel magam is életmódot váltottam. Évek alatt sok tapasztalatot szereztem ezek ismeretében és rájöttem sok ok-okozat eseményére a test és elme kölcsönhatásáról.

Pár év folyamatos kezelés után rengeteg javulás történt, de a neurológiai tünetek erősségének csökkenése nem volt egyenesen arányos laborjaik javulásával. Ekkor tovább kutatva jöttem rá, mennyire fontos az, hogy figyeljünk arra, amit elődeinktől kaptunk, valamint amit évek alatt magunkba raktároztunk a sok testi fájdalom, vagy lelki egyensúlyunk felborulása miatt. Így hát megfordultunk Alfa-théta kezelésen, Hipnoterápián, Pszichológusnál és Kineziológusnál, valamint számos egyéb terápián is mindannyian egyaránt.

Mindenhol sok sok hozott-szerzett „anyagtól” éreztük magunk megszabadulni, valamint a kineziológiával fiaim is sok átvett szereptől, viselkedéstől, félelemtől, viselkedési problémától… szabadultak meg. Az életünk kezdett megnyugodni, kiteljesedni, de éreztem, ez még nem elég, valami hiányzik.

Ekkor hallottam a Neurofeedbackről.

Megértettem, hogy hiába a biomedikális kezelés, a speciális laborok által beállított étrend, amivel helyrehozhatjuk a biomedikális felborulásokat, a sok blokkoldás és elhagyott belső konfliktusok, de az elme már felborult működésére ez mit sem hat. Kipróbáltam a Neurofeedback-ket, és azonnal pár kezelés után megérezhettem a drasztikus pozitív hatásait.

Olyannyira beleszerettem a módszerbe, és már a családom is, hogy hosszas mérlegelés után arra döntésre jutottunk, hogy berendezünk egy Neurofeedback kezelési helységet. Még az iskolát el sem végeztem, a vágy egyre csak nőtt bennem, hogy minél előbb mással is megismertethessem a csodát, amit ez a terápia magával hoz.
Célom, hogy minél több embernek segíthessek, minél többen szabaduljanak meg saját elméjük ketrecétől, és érezzék meg az agy szabadságát, nyugalmát, tökéletességét, egy olyan világot, amiről álmodnak, gyermekek és felnőttek egyaránt! Egy nyugodt és teljes életet élhetünk vele!

Gyermek korom óta szerettem elemezni a körülöttem lévő emberek viselkedésének mivoltát. Megtapasztaltam a környezetemből közelről számos neurológiai állapotot, valamint testi tünetet.
Megtanultam, hogy a mélyen érintett depressziósok, függőségben-, és egyéb pszichoszomatikus betegségben szenvedők, enyhén vagy súlyosan érintett gyermekek megértésre és hatékony segítségre szorulnak, nem elég a neurológiai, biomedikális valamint a speciális étrend szerinti (esetleg gyógyszeres) kezelés, mert az agy egy külön teret képez, amit a saját módszerével kell kezelni.
A szép ebben a módszerben, hogy az agy megtanulja az esetleges fenn leirt állapotokat is kontrollálni, így bizonyos eseteket kivéve minden egyéb fajta kezelés nélkül is tartós és eredményes változást képes hozni magával!

Az elmúlt években további iskolákat is elvégeztem annak érdekében, hogy minél hatékonyabban tudjak segíteni a családoknak más módokon is. Magam köré gyűjtöttem folyamatos kutakodás által olyan szakembereket is, amelyek szükségessé válhatnak a feedback terápia mellé. Ezzel növelve a végeredmény hatékonyságát. Tanulmányaimat folyamatosan bővítem, hogy még komplexebben tudjak segíteni a hozzám forduló embereknek.

Ahogy egy páciens fogalmazott: „Megvannak a problémáim még, csak én már nem foglalkozom vele!”Célom, hogy minél több embernek segíthessek, minél többen szabaduljanak meg saját elméjük ketrecétől, és érezzék meg az agy szabadságát, nyugalmát, tökéletességét, egy olyan világot, amiről álmodnak, gyermekek és felnőttek egyaránt!

Főoldal | Oldaltérkép | Neurofeedback | Vélemények | Hirek | Árak | Rólam | Partnerek | Kapcsolat | facebook
Adatvédelmi Nyilatkozat | Jogi Nyilatkozat

Neurofeedback Pilis | www.neurofeedbackpilis.hu | neurofeedbackpilis@gmail.com
Neurofeedback Pilis | Minden jog fenntartva! ©